Loading...
Domenenavn 2017-10-03T22:26:23+00:00

Velg riktig domenenavn

 • Lengden?

  Et domenenavn bør ikke være for langt. Et kort domenenavn er lettere for potensielle og tidligere kunder å huske. Et kortere domenenavn er også billigere med tanke på markedsføring, reklame, kort, skilt osv.

 • Yrket, tjeneste eller produkt i tittelen

  Dersom du starter helt på scratch og står helt fritt til å velge et firma og domenenavn, vil vi alltid anbefale å ha yrket produktet eller tjenesten som domenenavn, det hjelper dine kunder å forstå lettere hva du driver med når de ser navnet ditt.

 • Bruk alltid .no!

  Det er flere og flere som tar i bruk andre domenenavn enn .no. Vi i din-webdesigner.no anbefaler alltid at dere styrer bort fra det, og konsentrerer dere om .no.! .NO. er en forkortelse for Norge, og vil gi dere en fordel når det kommer til søkemotoroptimalisering av nettsiden din kontra å bruke andre type domenenavn.

  Du vil bli mer anerkjent, og automatisk oppnå mer tillit hos dine kunder om dere har et .no. domene. Nordmenn fleste er heldigvis alle litt skeptiske til utenlandske domenenavn. For å være sikre på at ingen misbruker deres navn bør dere alltid også kjøpe .com. varianten av deres domene, så ingen andre tar det å misbruker deres side.

Kjøp billig domene

Er du på jakt etter et nytt domenenavn? Bruk oss til å kjøpe ditt domene! Vi er en av
Norges aller rimeligste på kjøp av domene

Kapre ditt domene nå, før en annen gjør det!

Søk Etter Ditt Domene her!

Vi er klare for å hjelpe din bedrift til Suksess!

Gjennom Kreative løsninger, Punktlighet og Smarte løsninger

La Oss Komme Igang!